Wednesday, 2018-11-21, 4:00 PM
Welcome Guest | RSS
CHR†SER TH4 C0D3 BR34K3R
Main
Registration
Login
RUMAH KU

SEMUA CATATANKU
Me [2]
kampung halamanku, tempat kelahiranku...
Humor [44]
idup itu di nikmati aja...
knowledge ( are you smarter? ) [3]
disini topiknya bebas. tapi ada ilmu pengetahuannya.. soalnya gw bakal share hal hal menarik disini.. dan ingat... cuman hal hal unik dan menarik aja...
Info Seputar Gamerz [2]
disini aku maw share tentang game game online yank pernah aku maen baek itu server lyto, megazuz, dari privat server indo ato server international... enjoy yach
video [4]
ni tempat buat video video unik yank gw kunjungi

Site friends
  • http://sikuruz.do.am/

  • Main » 2009 » September » 24 » keluarga biongo
    10:39 PM
    keluarga biongo
    Disuatu desa tinggal seorang anak yang bernama alo dia tinggal bersama opa dan oma. ketika siang hari si alo pulang dari sekolah.....!!! dan terjadilah komunikasi antara alo dan orang rumah...

    Alo : "Siang"
    Opa : "Siang alo .alo sini dulu ngan opa m tanya!"
    Alo : "Kiapa opa.?"
    Opa : "Dari mana ngana?"
    Alo : "Dari sekolah no opa masa nda lia ada pake seragam.!"
    Opa : "Butul ngana dari sekolah kalo bagitu opa mau tes dulu pa ngana.!"
    Alo : "Tes jo .!"
    Opa : "Kalo 10x10 berapa dang? klo ngana dari sekolah paling ngana tau..!
    Alo : "Ado opa talalu banyak kita pe tangan nyanda sampe m ba hitung, ado kita nintau..!
    Opa : "Ngana memang bodok masa bagitu le nintau mulai besok ngana brenti jo sekolah bekeng abis doi jo ngana..!" (sambil marah-marah)
    Alo : (sambil menangis) Oma napa opa ada ba marah pa kita..!
    Oma : "Ado kasiang kiapa ngana mara-mara pa alo bru pulang skolah le kasiang s dapa marah, kiapa le..?"
    Opa : "Napa alo p biongo masa dari sekolah nintau 10x10, bekeng abis doi jo dia skolah lebe bae berenti sekolah kong ba jual kukis pisang tau-tau dapa doi.."
    Oma : "Kiapa ngana tau so kong rupa tu butul-butul ba marah pa alo?"
    Opa : "Tau no nga kira kita biongo rupa alo..!"
    Oma : "Brapa dang..?"
    Opa : "20 no kiapa sooo..?"
    Category: Humor | Views: 347 | Added by: erick | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Name *:
    Email *:
    Code *:
    Entries archive

    Our poll
    wajahmu ganteng/cantik gak?
    Total of answers: 23


    Copyright MyCorp © 2018